Title Image

Mala svecana sala

OrnamentD

Mala svečana sala u sklopu Vile Jugovo S je tradicionalno i elegantno uređen ambijent, smešten uz samu obalu Dunava. Na mirnom i prelepom mestu, Vila Jugovo S je otvorena uz porodičnu kuću, budući da smo želeli da sa vama podelimo posebno iskustvo ovog bajkovitog ambijenta sa pogledom koji oduzima dah. Mala svečana sala ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta.

O maloj svečanoj sali

OrnamentD

Naša mala svečana sala je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom i najukusnijom hranom. Želimo da vam pružimo nezaboravno iskustvo, za šta će se pobrinuti naše posvećeno i vedro osoblje. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. U našoj maloj svečanoj sali možete obeležiti manje proslave, koje se slave u krugu najbližih ljudi – poput krštenja i rođendana. Vila Jugovo S vam je pripremila i posebnu dekoraciju i iznenađenja ukoliko ste odlučili da kod nas obeležite godišnjicu braka, Dan zaljubljenih ili bilo koju vrstu intimnije proslave.

Kuhunja

OrnamentD

Budući da je atmosfera u Vili Jugovo S topla i porodična, naša kuhinja je oplemenjena tradicionalnim srpskim jelima, spremljenim na originalan i poseban način. Angažovali smo najbolje kuvare, poznavaoce srpskog tradicionalnog kulinarstva, koji će vam svojim veštinama u tanjir smestiti najfinije ukuse domaće kuhinje. U ponudi su hladna i topla predjela, supe, jela sa roštilja, jagnjeće i teleće pečenje, bifteci, rečna riba itd. Za kraj obroka, nudimo vam brojne poslastice u vidu domaćih torti, kolača i palačinki.

Vina

OrnamentD

Vino, ili kako ga mnogi još nazivaju “božanski napitak”, je star koliko i istorija čovečanstva. Ovo prefinjeno piće je najpopularnije na svetu, a zbog svog drevnog porekla, oko vina se stvorila čitava nauka. Uz kvalitetan obrok koji ste naručili, bitno je odabrati i pravo vino koje će dodatno oplemeniti jelo i time stvoriti pravu harmoniju i punoću ukusa. U našoj vili nudimo bogat asortiman najkvalitetnijih vina, posebno domaćih, iz vinarija Janko, Jeremić, Radovanović, Aleksandrović, Kovačević…Izdvajamo Janko „Stari zavet“, Jeremić „Sonata Icone“.