Title Image

Mala svecana sala (restoran)

OrnamentD

Mala svečana sala (restoran) u sklopu Vile Jugovo S je tradicionalno i elegantno uređen ambijent, smešten uz samu obalu Dunava. Na mirnom i prelepom mestu, Vila Jugovo S je otvorena uz porodičnu kuću, budući da smo želeli da sa vama podelimo posebno iskustvo ovog bajkovitog ambijenta sa pogledom koji oduzima dah. Mala svečana sala (restoran) ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta.

O restoranu

OrnamentD

Naša mala svečana sala (restoran) je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom i najukusnijom hranom. Želimo da vam pružimo nezaboravno iskustvo, za šta će se pobrinuti naše posvećeno i vedro osoblje. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. U našoj maloj svečanoj sali (restoranu) možete obeležiti manje proslave, koje se slave u krugu najbližih ljudi – poput krštenja i rođendana. Vila Jugovo S vam je pripremila i posebnu dekoraciju i iznenađenja ukoliko ste odlučili da kod nas obeležite godišnjicu braka, Dan zaljubljenih ili bilo koju vrstu intimnije proslave.

Kuhunja

OrnamentD

Budući da je atmosfera u Vili Jugovo S topla i porodična, naša kuhinja je oplemenjena tradicionalnim srpskim jelima, spremljenim na originalan i poseban način. Angažovali smo najbolje kuvare, poznavaoce srpskog tradicionalnog kulinarstva, koji će vam svojim veštinama u tanjir smestiti najfinije ukuse domaće kuhinje. U ponudi su hladna i topla predjela, supe, jela sa roštilja, jagnjeće i teleće pečenje, bifteci, rečna riba itd. Za kraj obroka, nudimo vam brojne poslastice u vidu domaćih torti, kolača i palačinki.

Vina

OrnamentD

Vino, ili kako ga mnogi još nazivaju “božanski napitak”, je star koliko i istorija čovečanstva. Ovo prefinjeno piće je najpopularnije na svetu, a zbog svog drevnog porekla, oko vina se stvorila čitava nauka. Uz kvalitetan obrok koji ste naručili, bitno je odabrati i pravo vino koje će dodatno oplemeniti jelo i time stvoriti pravu harmoniju i punoću ukusa. U našoj vili nudimo bogat asortiman najkvalitetnijih vina, posebno domaćih, iz vinarija Janko, Jeremić, Radovanović, Aleksandrović, Kovačević…Izdvajamo Janko „Stari zavet“, Jeremić „Sonata Icone“.