Title Image

Svecana sala

OrnamentD

Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite jedinstveno iskustvo. Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta. Smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom.

Providno

Proverite zasto nasa sala, nije obicna sala

Ambijent u kojem proslavljate venčanje, atmosfera kojom prostor odiše i kvalitet usluge je nešto čemu će se svi gosti diviti i čega će se rado prisećati i onda kada je proslava uveliko završena. Prijatan i posvećen tim u Vili Jugovo S vam može obećati da ćete u našoj svečanoj sali doživeti najbolji provod, a sa sobom poneti nezaboravne uspomene.

proslave vencanja rodjendana najbolje sale

– Mature

Obeležavanje godišnjice male ili velike mature je tip događaja prilikom kojeg se evociraju uspomene iz perioda kada ste odrastali zajedno sa svojim prijateljima. Kod nas možete biti sigurni da ćete uživati u čarima najkvalitetnije domaće kuhinje i bogatom asortimanu pića.

sala za rodjendane smederevo

– Rođendani

Rođendan nije samo proslava dana rođenja, već prilika kada se slavi radost koju donosi život. Rođendan je vid osveženja, vid duhovne regeneracije, čemu su prisutni naši najbliži ljudi. Bilo da organizujete proslavu osamnaestog rođendana ili proslavu rođenja deteta, tu smo da vam učinimo ovaj dan nezaboravnim.

Informacije & Rezervacije

OrnamentD

Za sve potrebne informacije, posetite nas lično. Ili nas kontaktirajte.