Title Image

Vencanje iz bajke

OrnamentD

Venčanje je jedinstvena svečanost koja slavi početak najlepšeg i najsrećnijeg poglavlja u životu dvoje ljudi. Posebnost ove proslave je u tome što je ona duboko personalizovana, budući da slavi upravo vašu ljubavnu priču. Baš iz tog razloga, od velike je važnosti da pažljivo izaberete ambijent u kojem će se ova ceremonija odigrati. Svečanost mora biti veličanstvena, jedinstvena i potpuno drugačija od drugih, upravo poput vaše ljubavi.

Vencanje na obali Dunava

OrnamentD

Venčanje na obali Dunava u Vili Jugovo S će vaš dan učiniti posebnim i nezaboravnim jer naše poslovanje se ne bavi samo iznajmljivanjem sale za venčanje, mi stvaramo jedinstvenu svečanost koju ćete vi i vaši gosti zauvek pamtiti! Ispričajte nam svoju priču i mi ćemo je pretvoriti u bajku!

Ambijent

OrnamentD

Prostor u kojem ćete proslaviti ljubav je na prvom mestu kada je u pitanju organizacija venčanja. Sala za venčanje mora odisati toplotom, ukusnom dekoracijom i elegancijom, kako biste se vi, ali i vaši gosti osećali prijatno. Vila Jugovo S ima kapacitet od 370 mesta i nalazi se na obali Dunava, što vam daje zanosan pogled na reku. Budući da se nalazimo van gradske vreve i užurbanosti, naš ambijent odiše mirom i prijatnošću, a domaćinska atmosfera i posvećeno osoblje će učini da se osećate kao u svom domu.

Dekoracija

OrnamentD

U našoj vili prostor možete dekorisati po svom ukusu. Ono što nas razlikuje od drugih je to što se u potpunosti posvećujemo svakom od vas u želji da  vaše venčanje učinimo bajkovitim i jedinstvenim. Svaki par ima svoju posebnu priču i emociju koja se razlikuje od svih ostalih. Naš tim ne sluša samo vaše zahteve i želje, već se trudi da što bolje upozna vas i vaš odnos, kako bi na najbolji način razumeo vašu ideju i doneo vam je na dan venčanja.

Mi ne izdajemo salu, mi vam dajemo priliku da proslavu venčanja učinite bajkovitim događajem koji ćete večno pamtiti.

Ostvarite svoj san

OrnamentD

Posebnost naše usluge se prvenstveno ogleda u tome što individualno pristupamo svakom paru koji odluči proslaviti venčanje u našoj vili. Naš posvećeni i stručni tim će vam pomoći da svaku vašu ideju sprovedete u delo. Recite nam kako ste zamislili svoje venčanje i mi ćemo oživeti vašu misao!